X10 Mover Power

Det kraftfulde mover batteri.

X10 er et batteri, der er specielt udviklet med det eneste formål at drive moveren ubesværet på en 1500kg campingvogn i mere end 30min, uanset om der er skråninger eller ujævn terræn. Dette lille kraftfulde batteri vejer kun 2,1 kg. Det passer til alle mærker og typer af mover. Batteriet kommer med inklusiv lader. Batteriets status og sundhed kan læses via en praktisk Bluetooth-app.

Batteriet kan levere en strøm op til 150A. Det er stærkere end de fleste store tunge batterier på markedet. Batteriet har endnu flere fordele, som du kan læse mere vores hjemmeside.

Kr. 2875,- inkl. moms


X20/X30 Mover+ Power

Det kraftfulde mover batteri med ekstra power til forbrug.

X20 og X30 er det rette batteri til campingpisten der ofte skifter campingplads og bruger mover meget intensivt. Disse batterier har kapacitet til at manøvre rundt med mover i op til 90 min. Det er samtidig velegnet til brug som forbrugsbatteri til det generelle forbrug. Det er ideelt til overnatninger på vejen. Laderen er indbygget i både X20 og X30, og kan opsættes med alle typer ladesystemer. Status på X20 kan læses via en Bluetooth-app på din smartphone.

X20 Kr. 3995,- inkl. moms

X30 Kr. 4995,- inkl.moms

 

X75/X125 Offgrid Power

Den store løsning til autocampere og offgrid campister.

X75 og X125 er velegnet til indbyggede batterier til autocampere, offgrid campister og vandsport. Med den velkendte og medievindende lette LiFePo4 batteriserie, har denne teknologi mange fordele i forhold til offgrid campering. Til denne lader er der ikke tilhørende lader men tilkøbes.

I denne kategori tilbyder vi også 24V batterier til både camping og marine sektoren. Hvis du er interesseret i andre typer end X10, X20 og X30, tøv ikke med at kontakte os eller din forhandler. 

X75 Kr. 8275,- inkl. moms

X125 Kr. 13440,- inkl. moms

 

XC3 Charger

Lader og ensretter til dit batteri.

XC3 Charger er specielt udviklet til opladning af dit Li-ion eller blybatteri, mens du kører med din bil og campingvogn, trailer eller bådtrailer. På den måde kan du komme overalt med et fuldt opladet batteri, og det er altid klar til brug. XC3 Charger oplader batteriet effektivt, og på grund af dets kompakte design er det nemt at montere mange steder. Den vejer kun 120 gram, og belastningen på din campingvogn er derfor ubetydelig. Det er helt forseglet, og huset er kategoriseret med en IP65, hvilket betyder, at den også kan monteres på påhængskøretøj eller i et havmiljø.

Kr. 1150,- inkl. moms